VM: Tom Pidcock vinner tidsritt for juniorer for menn

Innholdsfortegnelse:

I tillegg til hans cyclocross- titler er Tom Pidcock nå verdensmester i junior TT

Tom Pidcock vant Junior Time Trial i UCI World Championships etter en lynrask tur rundt banen i Bergen Norge.

Den britiske rytteren vant 21,1 km-løpet på tiden 28:02.15, og presset Antonio Puppio (ITA) inn på andreplass med 12 sekunder. Filip Maciejuk (POL) fullførte pallen.

Pidcock var allerede den nåværende verdensmesteren, europeisk og britisk nasjonalmester i cyclocross og britisk nasjonal kriteriummester. Han vant også Junior Paris-Roubaix på våren.

18-åringen skal få sin profesjonelle debut i cyclocross neste måned med Telenet-Fidea Lions, og det ryktes at han leter etter et kontinent alt landeveisteam for neste sesong.

Pidcock deltar i landeveisløpet på fredag som favoritt, og få vil satse mot ham for å ta hjem enda en trøye.

Den rullende banen vil mest sannsynlig ende i en gjeng sprint, kanskje fra en redusert gruppe, men parcours i klassisk stil vil spille til Pidcocks styrker.