Red Hook Crit kommer til London

Innholdsfortegnelse:

Kriterium for fast utstyr kjører til Greenwich i juli

Som om crit-racing ikke var spennende nok med høye hastigheter, skarpe svinger og nærkamper, har Red Hook Crit-serien som mål å gjøre den litt mer adrenalinpumpende. Hva gjør Red Hook annerledes? Vel, alle konkurrentene kjører på banesykler – så fast utstyr og ingen bremser. Lurer du på?

Red Hook-kampen startet først i 2008 i Red Hook-området i Brooklyn, som en feiring av arrangørens (David Trimble) 26th bursdag. Som en elsker av roadracing og det underjordiske opptoget av alleycat-racing, ønsket han noe som ville kombinere de to. Siden den gang har Red Hook Crit vokst til å bli noe av en institusjon blant syklister i New York City og har skapt flere løp i Barcelona, Milano og nå London.

Red Hook Crit London

På grunn av den intense fysiske anstrengelsen som kreves for racing, har arrangørene ofte beskrevet Red Hook som sykkelsportens Formel 1, og det er Formel 1-modellen de ønsker å kvalifisere seg for. 250 turer melder seg på og de har 20 minutter før løpet til å sette sin raskeste runde. De 85 som satte de raskeste rundene fortsetter å konkurrere i løpet, selv om de for 2015 har lagt til et ekstra Last Chance-løp for å slippe ytterligere ti inn, noe som tar det totale feltet til 95.

De 95 rytterne tar deretter et 24-runders ritt med runde ritt som blir trukket fra løpet. Racingen er ofte så konkurransedyktig at bare 20 eller så ryttere noen gang kommer over streken. Det er også forskjellige primtall (løp i løpet) for å holde ting spennende over hele distansen. Hva fører alt dette til? Vel krasjer tydeligvis og denne, fra 2013, ble spesielt kjent.

Advarsel: helt gratis krasj

De fullstendige detaljene om racingen er ikke ute ennå, så vi oppdaterer denne siden med tidene for hvert løp når de slippes.