Team Ineos avslører Ben Swifts britiske nasjonale mestertrøye

Innholdsfortegnelse:

2014 nummer to for endelig å ta på seg nasjonale farger i løpet av kommende sesong

Team Ineos tok til Twitter i går for å avsløre den britiske nasjonale mesterskapstrøya som vil bli brukt av Ben Swift denne sesongen.

Swift, 31, tok sin første seier i British National Road Championships tidligere denne måneden etter et godt timet motangrep som så Team Ineos-rytteren seile forbi lagkameraten Ian Stannard i løpets siste kilometer.

Foruten å komme på andreplass i dette løpet for fem år siden, har Swift kommet smertelig nær mange ganger før i sin lange karriere.

Rotherham-mannen har endt på topp 10 seks ganger, og satt ham i et veldig utvalgt selskap sammen med den femdobbelte mesteren Scott Thwaites, og Ian Stannard og Peter Kennaugh, som begge også bare har vunnet løpet én gang så langt.

Trøyen kommer som en kjærkommen belønning for Yorkshiremannen som ble sendt til intensivbehandling i februar etter en alvorlig krasj med Tour de France-håpet Geraint Thomas.

Mange i Swift-familien vil allerede være kjent med de britiske stripene ettersom Ben etterfølger sin fetter Connor Swift, fjorårets nasjonale mester.

Denne tittelen markerer nok en seier for Team Ineos, tidligere Team Sky, som har sett sine ryttere vinne løpet seks ganger siden starten i 2009.

Det gjenstår å se når vi får en første titt på Swift i sin nasjonale mestertrøye, siden rytteren for øyeblikket ikke har noen kommende løp på programmet.